GezinGratis Uitjes

Goedkoop en bijna gratis uit eten!

bron.hln.be

Ja, wij van top10uitjes houden van lekker eten, wie niet? En als dat nog kan voor weinig! Hieronder tref je er enkele aan in Nederland en Belgie waar je voor weinig geld, na of tijdens een dagje uitgaan kan gaan eten!

* Brut Nature te Gent

Wie wil er een 3-gangen cq. 4-gangen menu wat tussen de 12 en 15 Euro kost, en nog lekker is ook!

De Brut Nature is de puurste van alle champagnes. Geen toegevoegde suikers, maar de echte, eerlijke smaak van mousserende wijn.

De leerlingen Restaurant en Keuken van het Onze-Lieve-Vrouwe instituut zijn niet altijd de meeste fijngevoelige leerlingen in hun communicatie. Ze kunnen hard zijn, voor elkaar én voor de leerkrachten, maar ze zijn eerlijk en puur, én willen een positieve indruk maken.

BRUT NATURE is dus de ideale naam voor hun didactisch restaurant. Hier leren ze in de praktijk wat het is om mee te draaien in een restaurant: maaltijden bereiden, gasten ontvangen, gerechten serveren, tafels klaarzetten en zo veel meer.

U kan in het restaurant terecht voor een lunch op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Een lunch bestaat uit hoofdgerecht en voorgerecht of dessert. Op dinsdag en woensdag koken de leerlingen 3RK, op donderdag en vrijdag 4RK. De prijs van een lunch ligt meestal rond €12 op dinsdag en woensdag, en rond €15 op donderdag en vrijdag. Gelieve telkens het menu te raadplegen voor de correcte prijs.

Wel dient men te lunchen stipt om 12:05(Je bent welkom vanaf 11:50)

Reserveren

Voor reservaties kan u tijdens de schooluren bellen naar het nummer 09 225 46 44. De plaatsen zijn beperkt, dus tijdig reserveren is aan te raden. Hou zeker ook de Feestboek pagina van de school in het oog voor last-minute vrijgekomen plaatsen.

Adres van de school-restaurant is Tweebruggenstraat 55 te B.9000 Gent, eet smakelijk!

** Calamares een visrestaurant

Calamares is een visrestaurant waar je een keuze hebt in zo’n 35-tal soorten verse vis. Calamares staat synoniem voor alles wat de zee te bieden heeft.

Wanneer je binnen stapt in het prachtige interieur, geheel met geglazuurde marmermozaïek en lusters, waan je je in een gezellig Marokkaans kuststadje.

Voor slechts 20€/kg met een klein supplement voor frieten en groenten, wordt de vis naar uw smaak, gefrituurd of gegrild. Het assortiment gaat van gamba’s, calamares, scampi, schelpdieren tot tal van soorten vis.

Voor 20€/kg kun je uw bestelling meenemen.

Niet enkel de liefhebbers van gezelligheid en kwaliteit komen hier dus aan hun trekken. Ook de grote eters worden niet teleurgesteld. En dit alles zonder te diep in de portemonnee te moeten tasten. Een vriendelijk bediening is verzekerd door het personeel die de befaamde Marokkaanse gastvrijheid alle eer aan doen.

Dus een koppel eet voor nog 25 euro’s als je er een drankje bijneemt en denk dat je dan naar huis gaat met een doggy back

Het bezoekadres is handel straat 40 te 2060 Antwerpen en meer info vind je op de website !

bron: Calamares

Gerelateerde berichten
Cultuur & MuseumDierentuinenGezin

Top 10 uitjes in de provincie Henegouwen

Het grootste deel van het huidige Henegouwen ligt op het grondgebied van het vroegere graafschap…
Lees meer
Cultuur & MuseumGezinGratis Uitjes

Top 10 gratis uitjes in Brussel

Beste lezer van deze website, ook in Brussel hebben wij wederom een 10-tal gratis uitjes voor je…
Lees meer
Actieve UitjesBezienswaardighedenGezin

Top 10 uitjes in de provincie West - Vlaanderen

Persoonlijk mijn favoriete provincie, ik praat ook als Donald Muylle als gevolg van de hersenschade…
Lees meer
Nieuwsbrief
De Leukste Uitjes

De leukste uitjes in Nederland in je mailbox. Maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *