Actieve UitjesBedrijfsuitjesVrijgezellenfeest

10 gezellige bedrijfsuitjes in Friesland

10 gezellige bedrijfsuitjes in Friesland

Wil je weten wat de leukste bedrijfsuitjes in Friesland zijn? Wij hebben hieronder een lijst opgesteld met onze favoriete uitjes die je met collega’s kunt doen. Deze uitjes zijn overigens ook leuk om met een groep vrienden of familie te doen.


#1 Escape Dinner Room

De escape room heeft in de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en veel Nederlanders zijn met het concept wel bekend. Een wat minder bekend concept is het Escape Dinner Room spel. Dit spel is geschikt voor groepen vanaf 20 personen en is dus ideaal om als bedrijfsuitje te doen. Tijdens het spel leer je jouw collega’s beter kennen en moeten jullie samenwerken om het spel succesvol af te ronden. 

Escape Dinner Room is te boeken in verschillende grote steden.


#2 Wie is de Mol … The Official Game

Zijn jullie helemaal fan van het televisieprogramma Wie is de Mol? Dan is dit het bedrijfsuitje voor jullie. Het spel is goedgekeurd en gelicenseerd door de tv-producent. Het spel is te boeken door heel Nederland en van het begin tot einde neemt ongeveer 3,5 uur in beslag.


#3 Skûtsjesilen Friesland

Frieser wordt het haast niet. Bij ontvangst krijg je een bakje koffie en een oranjekoek en komen vervolgens de robuuste schippers jullie vertellen wat jullie wel en vooral niet aan boord van deze schepen moet doen. Dit doen ze aan de hand van een humoristisch verhaal en hierbij nemen ze geen blad voor de mond.

Vervolgens gaan jullie met de traditionele schepen het Friese wateren op. Bij een grotere groep gaan jullie uiteraard met meerdere skûtsjes en kan er een wedstrijd van gemaakt worden. De schippers beoordelen wie de boten het beste kunnen besturen.

Er kan ook worden gekozen om er enkele extra’s bij te bestellen. Zo bieden ze hier een drankenpakket aan of kunnen jullie na afloop genieten van een lekkere BBQ.


#4  Citygame De Da Vinci

Je gaat samen met jouw collega’s op zoek naar de Heilige Graal in een stad naar keuze. Je zult verschillende locaties in jouw stad bezoeken om de code te kraken en de citygame af te ronden. De Da Vinci is een citygame waarbij je samen moet werken met je team om verschillende aanwijzingen en puzzels op te lossen. Hierbij kom je langs bijzondere en historische plekken in de stad. 

Ben je met een grotere groep? Dan kun je de groep onderverdelen in meerdere teams en het spel competitiever maken. Strijd tegen elkaar en kom te weten wie het slimst is en de speurtocht het snelst kan afronden.


#5 Bubbelbal 

Een ander leuk bedrijfsuitje in Friesland om te doen is bubbelbal, ook wel bubbel voetbal genoemd. Je gaat samen de strijd aan met collega’s. Bubble voetbal is een leuk spel waarbij je gaat voetballen, maar daarnaast ook je collega’s uit het veld probeert te beuken. Voordat jullie beginnen aan het spel ontvangen jullie een uitgebreide uitleg.

Bubbelbal kun je onder andere spelen in Drachten, Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Sneek en Joure. 


#6 Bierproeverij

Voor de bierliefhebbers is dit misschien wel het leukste uitje uit deze lijst. Er zijn verschillende locaties in Friesland waar je langs kunt gaan voor een bourgondische ervaring. Voor zelfs de grootste bierfanaten zijn er nog genoeg nieuwe biertjes te ontdekken. Er zijn namelijk talloze combinaties van smaken en het ontdekken van deze combinaties is daarom een echte aanrader. Dus wanneer je op zoek bent naar een passief uitje in de provincie Friesland, is langsgaan bij een biercafé of brouwerij een echte aanrader.

In Friesland kunnen we de volgende locaties aanraden:

– Drankenspeciaalzaak Apen en Bieren
– VOF Terschellinger Bieren
– Kafee It Wapen Fan Fryslân
– Biercafé 3B
– Het Brouwdok


#7 Win voor de voedselbank

Ben je op zoek naar een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje? Dan is dit uitje echt iets voor jou. Terwijl je met je collega’s werkt aan saamhorigheid en teambuilding, zamelen jullie daarnaast geld in voor de Voedselbank. Dit is dus een uitje met alleen maar winnaars. 


#8 Buggy rijden

Wil je iets gaafs doen? Kies dan voor Buggyrally.nl. Bij Buggyrally.nl kun je rijden in een buggy. Een buggy is een combinatie van een quad en een kart. Een buggy is echter bevoegd om de openbare weg mee op te gaan. Je kunt er met twee personen in zitten en de buggy haalt een snelheid van 60 km per uur.  

Wil je het rijden in de buggy iets uitdagender maken? Kies er dan voor om de puzzelroute te rijden en volbreng samen met je collega onderweg verschillende opdrachten. Onderweg kunnen jullie natuurlijk ook even stoppen bij een terrasje voor een lekker drankje. Ook is het mogelijk om het rijden in buggy te combineren met andere activiteiten, zoals een BBQ, helikopter vliegen of het rijden op een segway.


#9 Lasergamen op locatie

Lasergamen is altijd een geslaagd bedrijfsuitje, maar om het wat specialer te maken, kun je lasergamen ook op locatie doen. Jouw bedrijf wordt omgetoverd tot een complete lasergame arena en je ervaart de werkplek op een totaal andere manier. Lasergamen op locatie staat garant voor een bijzondere ervaring bij jou op de werkvloer. 


#10 Jongens tegen de meiden (bekend van TV)

Ben je fervent kijker van het televisieprogramma Jongens tegen de meiden en lijkt het jou leuk om dit hilarisch spel met jouw collega’s te spelen? Dat kan, het is mogelijk om dit bij jou op locatie te laten verzorgen. 

Het uitje wordt voor jou georganiseerd en is inclusief aankleding, tv-scherm, beamer en een enthousiaste presentator. 


Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er genoeg actieve en passieve bedrijfsuitjes in Friesland te doen. We hopen daarom dat je iets bent opgeschoten met de lijst hierboven. Mochten wij bedrijfsuitjes vergeten zijn te vermelden, dan horen wij dat graag via een reactie hieronder.

Gerelateerde berichten
Actieve UitjesBezienswaardighedenGezin

Top 10 uitjes in de provincie West - Vlaanderen

Persoonlijk mijn favoriete provincie, ik praat ook als Donald Muylle als gevolg van de hersenschade…
Lees meer
65+Actieve UitjesGezin

Top 10 uitjes in de provincie Zeeland

Ja, ben een Zeeuw en wat kan ik er nog meer over vertellen. Heb over de hele wereld gereisd, gewoond…
Lees meer
65+Actieve UitjesGezin

10 top gave uitjes in Overijssel

Wie kent het liedje van Toontje Lager niet meer, Lente in Twente. Zodra de lente begint spookt dat…
Lees meer
Nieuwsbrief
De Leukste Uitjes

De leukste uitjes in Nederland in je mailbox. Maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *